Wednesday, 17 August 2016

Filled Under:

Sayu! Berita Sedih Oleh Jehan Miskin! Selepas Beberapa Tahun Berkahwin Dalam Diam Rupanya Dia sudah Kembali Bujang Selepas Meninggalkan Segalanya.. Bawa Bersabar Jehan Miskin


  Sayu! Berita Sedih Oleh Jehan Miskin! Selepas Beberapa Tahun Berkahwin Dalam Diam Rupanya Dia sudah Kembali Bujang Selepas Meninggalkan Segalanya.. Bawa Bersabar Jehan Miskin  BIARPUN sudah mendirikan rumah tangga beberapa bulan lalu, namun kehidupan pelakon dan pengarah, Jehan Miskin tidak ubah seperti orang bujang.


  Menurut Jehan, sejak hari pertama menyambut Ramadan, dia terpaksa menguruskan segala kelengkapan hariannya sendiri memandangkan isterinya, Julie Camelia Rhee tinggal berjauhan dengannya.


  “Setakat ini semuanya berjalan seperti biasa cuma saya agak sedih dan sunyi kerana isteri tidak ada bersama saya buat masa ini. Dia sekarang ada di Jepun kerana ada kerja yang perlu diselesaikan.


  “Jadi terpaksalah saya berpuasa sendiri, buka sendiri, macam orang bujang,” katanya sambil tertawa.


  Tambah Jehan, kesibukan bekerja sepanjang Ramadan ini sedikit sebanyak mengurangkan kesunyiannya dalam menjalani rutin hariannya secara berseorangan.


  “Saya baru selesai menjalani penggambaran program travelogue di Sabah. Sejak 1 Ramadan, memang saya berpuasa di Sabah dan berbuka dengan kru-kru produksi.


  “Mujur juga ada kerja, sekurang-kurangnya tidaklah saya berseorangan. Mungkin dalam masa beberapa hari isteri saya akan pulang dan saya memang tidak sabar mahu berpuasa bersamanya,” jelas Jehan.


  Dalam perkembangan lain, drama bersiri pertama arahan Jehan, What If, kini sedang rancak ditayangkan pada setiap Rabu, jam 9.30 malam di saluran 8TV.
  0 comments:

  Post a Comment