Wednesday, 10 August 2016

Filled Under:

Kami Sudah Bertahun-Tahun Berkahwin.. Tapi Setiap Hujung Minggu Suami Saya Akan Bawa Pulang Lelaki Itu Dan Akan Biarkan Lelaki Itu Menodai Saya Depan Matanya.. Kadang-Kadang Berkali Kali Dalam Satu Masa Sehingga Saya . . .


  Kami Sudah Bertahun-Tahun Berkahwin.. Tapi Setiap Hujung Minggu Suami Saya Akan Bawa Pulang Lelaki Itu Dan Akan Biarkan Lelaki Itu Menodai Saya Depan Matanya.. Kadang-Kadang Berkali Kali Dalam Satu Masa Sehingga Saya . . .  Suami paksa isteri mengandung bersetubuh dengan pekerja Bangla

  Seorang wanita mengandung tidak dapat menanggung derita selepas suaminya berulang kali memaksanya mengadakan hubungan seks dengan seorang pekerja Bangladesh untuk memenuhi nafsu seksualnya.
  Suami Paksa Isteri Hamil Bersetubuh Dengan Pekerja Bangladesh

  Ketua Polis Daerah Gombak Asisten Komisioner Ali Ahmad pada Selasa berkata wanita berusia 27 tahun itu melarikan diri dari rumah selepas menerima panggilan daripada suaminya yang berusia 34 tahun kira-kira pukul 10.30 malam Ahad yang memberitahunya bahawa dia akan membawa pulang seorang lelaki Bangladesh untuk tidur dengannya.

  "Takut dengan permintaan suaminya, wanita itu meninggalkan rumah dan meminta bantuan daripada pihak polis.

  "Ini bukan kali pertama suaminya memaksa dia mengadakan hubungan seks dengan pekerja Bangladesh berusia 26 tahun itu yang hanya dikenali sebagai Nizam.

  "Sebelum ini dia dipaksa mengadakan hubungan seks dengan Nizam sebanyak dua hingga tiga kali.

  "Dia sedang mengandung tujuh bulan apabila suaminya meminta dia tidur dengan lelaki itu pada bulan Julai," katanya.

  Wanita itu mendakwa suaminya akan terangsang dengan melihat mereka melakukan seks dan kemudiannya akan mengadakan hubungan seks dengannya.

  Dia juga berkata Nizam tidak dikenakan sebarang bayaran untuk tidur dengannya.

  Dia telah dihantar ke Hospital Selayang untuk penilaian perubatan, menurut laporan.

  "Kami menahan Nizam di kedai mainan di Chow Kit pada hari Isnin, manakala suami wanita itu ditahan di rumah pasangan itu di Taman Daya Kepong.

  "Kedua-dua lelaki itu ditahan selama seminggu bagi membantu siasatan," kata Ali.

  Kes ini diklasifikasikan sebagai rogol di bawah Seksyen 376 Kanun Keseksaan. - mStar
  0 comments:

  Post a Comment