Thursday, 6 October 2016

Filled Under:

"Tolong Ambil Tahu, Anak Yg Ada 2 Pusar Ni Sebenarnya Anak . . .", Wanita Ini Terkejut Besar Apabila Doktor Terkenal Tanah air Dedahkan Kenapa Anak Ada 2 Pusar Buat Ramai Terpana!

  "Tolong Ambil Tahu, Anak Yg Ada 2 Pusar Ni Sebenarnya Anak . . .", Wanita Ini Terkejut Besar Apabila Doktor Terkenal Tanah air Dedahkan Kenapa Anak Ada 2 Pusar Buat Ramai Terpana!  #~Perasan tak ada individu yang mempunyai satu pusar pada rambut. Ada yang mempunyai dua pusar pada rambut.


  #Anak yang mempunyai dua pusar dikatakan agak nakal sikit, susah nak diuruskan, sukar untuk difahami, dan agak degil sekali. Anak saya yang sulung mempunyai dua pusar di kepalanya.


  #Memang sebegitulah sifat semulajadinya, tambahan lagi sangat petah bercakap, banyak bertanya yang perlu kita jawab, adakalanya atuk, nenek dan pakcik dan makcik sangat pening melayannya. Namun begitu sangat mudah diuruskan jika kena dengan gaya dan perlu banyak memuji nak memujuk anak.


  #Menurut Dato' Fadzilah Kamsah lagi, sifat Individu yang mempunyai dua pusar sebenarnya samgat banyak akal, banyak idea, dan sangat bijak.


  #Anda mempunyai anak yang dua pusar di rambut?
  3 comments:

  1. Bagi yang Ada 3 pusar pulak macam mana?

   ReplyDelete
   Replies
   1. Anak yg ada 3 pusar tu cerdik dan peramah, cepat mood swing tapi hakikatnya penyayang. Macam i lah,,

    Delete
  2. Anak saya lagi banyak pusar..atas kepala 2,blakang badan tengah 1,tangan bahu kiri kanan ada 1...nakalnya bukan main sama cerdiknya juga..pernah jumpa org tua sebab berubat kuat nangis..kata org tua tu kalau beli pelihara kambing kerbau sebut atas nama dia yang punya akan beranak pinak lah..walaupun saya tak pelihara ternakan tapi yg lain mcm ada juga betulnya waallahuaklam...

   ReplyDelete