Tuesday, 7 June 2016

Filled Under:

RITA RUDAINI Bawa Anak Gi Wayang Ketika Terawih. Seorang “Ustaz” TERKEDU MALU Apabila Komennya DIBALAS !!!

  RITA RUDAINI Bawa Anak Gi Wayang Ketika Terawih. Seorang “Ustaz” TERKEDU MALU Apabila Komennya DIBALAS !!!
  RITA RUDAINI Bawa Anak Gi Wayang Ketika Terawih. Seorang “Ustaz” TERKEDU MALU Apabila Komennya DIBALAS !!! | Bulan Ramadhan ini merupakan bulan yang mulia, jadi agak sensitif tingkah laku kita sepanjang bulan ini terutamanya dalam kalangan artis yang sentiasa diperhatikan gerak gerinya.


  Jika tersilap sikit saja langkah, netizen akan lantang memberi pendapatnya samada dari sudut positif mahupun negatif. Situasi ini berlaku pada Rita Rudaini yang membawa anaknya menonton filem Minion semalam.

  Bawa Anak Melayan Minions 3D  Kalau kita lihat Instagram Rita, dia banyak muat naik gambar anak­anaknya sepanjang masa. Hanya kerana ini bulan Ramadhan, Rita dikritik oleh netizen yang kurang senang dengan aktiviti Rita bersama anak­anak.


  Kritikan lebih baik bawa anak­anak tarawikh itu dibalas sinis oleh Rita.


  Namun ramai peminat Rita yang beri sokongan dengannya, kita semua tahu yang Rita ini ada ’empayar’ dia sendiri. Jadi, ‘tentera­tentera’ Rita turun padang untuk lindungi Rita. Waah! Hurm, apa pun kami harap Rita tak ambil pusing dengan kritikan­kritikan peminat dan terus menjadi contoh ibu­ibu tunggal diluar sana. #kipidap Rita! KREDIT OHBULAN.

  0 comments:

  Post a Comment