Monday, 3 October 2016

Filled Under:

Kecoh Bendera Malaysia di buat sebagai pakaian seluar dalam di litarr F1 Sepang Kemarin..Apakah mereka ini layak dan tahu adap dan adat budaya Malaysia? Ke manakah perginya pemimpin dan pihak berkuasa? Pihak penganjur sewajarnya perlu bertanggungjawab atas penghinaan ini.

  Kecoh Bendera Malaysia di buat sebagai pakaian seluar dalam di litarr F1 Sepang Kemarin.. Apakah mereka ini layak dan tahu adap dan adat budaya Malaysia? Ke manakah perginya pemimpin dan pihak berkuasa? Pihak penganjur sewajarnya perlu bertanggungjawab atas penghinaan ini.
  LENSA MCCF.


  Admin menerima kiriman sekeping photo daripada netizen yang perihatin atas nilai dan semangat patriotik ke aras negara Malaysia yang rasa terhina.

  Adalah sesuatu yang amat tidak boleh di terima pabila bendera Malaysia di buat sebagai pakaian seluar dalam dan di pakai oleh segelintir anak muda di litar F1 Sepang siang tadi.

  Apakah mereka ini layak dan tahu adap dan adat budaya Malaysia? Ke manakah perginya pemimpin dan pihak berkuasa? Pihak penganjur sewajarnya perlu bertanggungjawab atas penghinaan ini.

  #mccf #ykkm #negaraku

  KesemuA Mereka Telah Ditahan...sapa xmarah oiiii..  0 comments:

  Post a Comment